"Искусство воспитания имеет ту особенность, что почти всем оно кажется делом знакомым и понятным, и иным - делом легким, ... но весьма немногие пришли к убеждению, что кроме терпения, врожденной способности и навыка нужны еще специальные знания". К. Д. Ушинский.

четверг, 9 апреля 2015 г.

У нас в гостях благодійна організація "ЕНЕРГОДАР"

 Передаємо гостинці до Великодня бійцям в АТО

Сьогодні, 9 квітня, в ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9 проведено загальношкільну лінійку -благодійну акцію «Великодній кошик для  військовослужбовців Нацгвардії в зоні АТО». На зустріч були запрошені представники волонтерської ініціативи “UАрмія”: керівник благодійного фонду «Енергодар» Олександр Радецький, найактивніші діячі громадської організації «UАрмія» Петро Бейнер та Віктор Бучнев і координатор волонтерської допомоги Тамара Білик.
Діти розповідали вірші, закликаючи припинити війну та подарувати світле майбутнє, а гаслами «Ми за Мир!» і «Україна-єдина країна!» дуже хотіли привернути увагу військових та політиків нашої держави. Вокальна група співала зворушливу пісню «Не кидайте земну кулю», яка викликала бурхливі емоції у присутніх. Багатьох глядачів до сліз схвилював перегляд відеоролику «Моральний вчинок», котрий став цього року переможцем  у Запорізькій області. Юні художники передали дитячі малюнки, яких із нетерпінням чекають у зоні бойових дій і від щирого серця подарували смаколики до Великодня військовослужбовцям.
Шановні гості красно дякували дітям за приємну зустріч, яка стала для їхніх очей приємною радістю. Підкреслили, що зроблене у нашому закладі- це величезна користь на допомогу армії. Це настільки важливо бійцям усвідомлювати, що про них памятають, їх чекають і бажають повернутись додому живими. Військові чекають дитячі малюнки, бо на відстані від домівки, це для них найсвятіше. В.Бучнев подякував педагогам за виховання підростаючого покоління, а О. Радецький, прощаючись, сказав: «Ви – НАЙКРАЩІ, ЕНВК № 9!»
Ведуча Сухорукова Г.В., підсумовуючи зустріч, висловила надії, що всі маленькі громадяни України нашого закладу й надалі будуть людяними  і відповідальними перед суспільством, проявляючи милосердя, гуманність, толерантність до тих, хто потребує нашої підтримки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий