"Искусство воспитания имеет ту особенность, что почти всем оно кажется делом знакомым и понятным, и иным - делом легким, ... но весьма немногие пришли к убеждению, что кроме терпения, врожденной способности и навыка нужны еще специальные знания". К. Д. Ушинский.

среда, 25 февраля 2015 г.

І – ВІЙНІ! МИ – ЗА МИР!"

До річниці від дня загибелі Героїв Небесної Сотні, ми провели шкільний конкурс дитячих малюнків "НІ – ВІЙНІ! МИ – ЗА МИР!" Слід вказати, що поряд з багаточисельними творчими конкурсами протягом навчального року серед учнів 1-4 класів ЕНВК №9, дитячі малюнки знову нас вразили зовсім не-по дитячому. Ми щодня бачимо, що переживають і економічний, і політичний стан у державі занадто важко не тільки дорослі, а й діти. Вони це відчувають на собі. Вже рік є актуальним питання про мир і порядок в Україні і це питання стоїть дуже гостро. Діти закликають дорослих зупинити воєнний безлад і зробити життя підростаючого покоління щасливим, саме тому роботи наших учнів стверджують, що Україна – єдина країна, ми не хочемо війни і кровопролиття, ми прагнемо миру. Дуже хочеться, аби влада могутньої, демократичної, незалежної УКРАЇНИ прислухалася до закликів дітей і зробила все можливе задля спокійного майбутнього.

Усі дитячі роботи у квітні до Великодня будуть передані разом із гостинцями у «великодніх кошиках» бійцям АТО за допомогою громадської організації «Самопоміч».










Комментариев нет:

Отправить комментарий