"Искусство воспитания имеет ту особенность, что почти всем оно кажется делом знакомым и понятным, и иным - делом легким, ... но весьма немногие пришли к убеждению, что кроме терпения, врожденной способности и навыка нужны еще специальные знания". К. Д. Ушинский.

среда, 25 февраля 2015 г.

ШАНОВНІ ДІТИ!
З метою привернення уваги підростаючого покоління до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання культури безпечної праці на виробництвах України, популяризації превентивних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, просимо Вас взяти активну участь у  конкурсі малюнків 
«ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» до 11.03.2015р., 
які 12 березня будуть відправлені до Запорізького територіального управління Держгірпромнагляду для розгляду журі 1 етапу даного конкурсу.
          Малюнки мають відповідати таким вимогам:


          Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловостях, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах,  медичній сфері,  будівництві, на транспорті.

 Роботи, надіслані на конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.
1. На конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.
2. Розмір роботи не повинен бути більшим за формат А-2.
3. Роботи не повинні оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо.
Детальна інформація та умови конкурсу розміщені на сайті http://www.dnop.zp.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий